K U I S S I

Miljoonasade Heimolinnassa la 7.10.2023!

Miljoonasade Heimolinnassa la 7.10.2023!

Miljoonasateen uusi albumi nimeltään Ohita Intro julkaistaan 6. lokakuuta. Samana viikonloppuna yhtye käynnistää levyn nimeä kantavan ja koko syksyn kestävän kiertueen, joka päättyy tammikuussa 2024. Kiertueen settilista tulee sisältämään uuden albumin materiaalia sekä myös tuttuja Miljoonasade- klassikoita.

Tulevalta levyltä on lohkaistu koukuttava single Taivaan Tähtitilkut, joka on soinut hienosti radiotaajuuksilla. Yhtye julkaisee vielä yhden singlen ennen albumia.

Vuonna 1986 perustetun Miljoonasateen historia ja hittirepertuaari on vakuuttava, muun muassa kappaleet Marraskuu, Lapsuuden sankarille, 506 ikkunaa, Olkinainen, Voipallo, Silmitön talvi ja Lelukaupan häät. Yhtye kuuluu suomirockin klassiseen ikonisarjaan ja monet kappaleet ovat jääneet elämään ihmisten arjen soundtrackeille ja karaokebaarien lauletuimmiksi biiseiksi.

Illan lämppärinä nähdään Poppisolmu.

Ennakkoliput myynnissä Loimaan keilahallilla ja osoitteessa www.coregoshop.fi/kuissi
Facebook event: Miljoonasade 7.10.2023 Heimolinna, Loimaa

P.S. ensimmäiset kiinnitykset vuoden 2024 Kuissi Rockiin tehty ja sen kunniaksi verkkokaupassa rajoitettu erä erikoishintaisia "Sokkona kuissi!"-lippuja myynnissä

Evästeet