K U I S S I

Info

Kuissi Rock info

Kuissi Rock järjestetään Loimaan Liikuntakeskuksen alueella, aivan keskustan tuntumassa, tarkemmin sanottuna Loimaan Pesäpallostadionilla.

Saapuminen ja pysäköinti

Saapuminen tapahtuma-alueelle tapahtuu Sammonkadulta (Sammonkatu 10, Loimaa), josta sisäänkäynti pääportista. Muut alueelle johtavat sisäänkäynnit on suljettu yleisöltä.

Pääportin välittömässä läheisyydessä sijaitsee tapahtuman pysäköintialue, jossa pysäköinti on maksutonta. Pysäköintiin ajetaan Sammonkadulta, pääsisäänkäynnin viereisestä tienpäästä.

Alueen pääportin yhteydessä on myös taksitolppa.

Lipunvaihto ja lipunmyynti

Lipunvaihdossa on kolme jonoa, joista yksi on tarkoitettu VIP-asiakkaille, joille VIP-lippua näyttämällä annetaan alueella oleskeluun oikeuttava ranneke. Yksi jono on ennakkolipun ostaneille, joille lippu vaihdetaan rannekkeeseen. Kolmas jono on lipunmyynti, josta lippuja voi ostaa.

Esteettömyys

Kulku alueelle ja alueella on kohtuullisen helppoa. Alueella saavuttaessa kulkuväylä on sorapolkua, jossa ylä- ja alamäkeä, festivaalialueen maasto on tasaista hiekkatekonurmea. Alueella on erillinen invavessa.  Avustaja pääsee maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen.

Pankkiautomaatti

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Loimaan keskustassa noin kilometrin etäisyydellä. Alueen myyntipisteissä maksutapana on käytössä myös korttimaksu.

Ensiapu

Alueella on ensiapupiste, löydät ensiaputeltan alueelta näkyvältä paikalta.

Turvallisuus ja kielletyt esineet

Järjestyksenvalvojat tekevät kaikille turvatarkastuksen, jossa löytyneet kielletyt esineet otetaan pois.

Seuraavia esineitä tai aineita ei alueelle saa tuoda
– lasipulloja, purkkeja, tölkkejä
– alkoholia
– sateenvarjoja
– retkituoleja
– juomia
– lemmikkejä
– mitään aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne…
– järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä

Omat juomat ja eväät

Omien alkoholijuomien tai niihin rinnastettavien alkoholittomien juomien tuominen alueelle on kielletty. Alueen anniskelualueilta on mahdollisuus ostaa muun muassa olutta, siideriä ja lonkeroa. Alueella on myös myyntipiste, josta saatavilla alkoholittomia juomia. Alueelle voit tuoda mukanasi tyhjän juomapullon, jonka saat täytettyä maksutta alueen vesipisteellä.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen merkityillä, festivaalin anniskelualueiden yhteydestä löytyvillä tupakointipaikoilla. Tupakointi muualla alueella on ehdottomasti kielletty. Tällä haluamme varmistua tupakoimattoman yleisön viihtyvyydestä ja pystymme paremmin suojelemaan alustana toimivaa hiekkatekonurmea.

Ruokailu ja myyntipisteet

Alueella on erillinen myyntipiste, josta saatavilla helppoa ja maittavaa festariruokaa. Myyntipisteessä on myynnissä myös kahvia ja pullaa, karkkia ja alkoholittomia juomia. Alueelta löytyy myös lakritsin ja hattaran myyjä.

VIP-lippuun sisältyy ruokailu tapahtuman VIP-alueella. VIP-alueen ruoka on gluteenitonta ja laktoositonta ja saatavilla on myös kasvisvaihtoehto. Yksi VIP-lippu oikeuttaa ruokailemaan kerran.

Ikärajat

Kuissi Rockin ikäraja on 18 vuotta klo 17.00 alkaen. Koko perheen päivätapahtuma klo 14-16 on ikärajaton ja ilmainen.

Yhteydenotot: kuissirock@gmail.com

Evästeet