K U I S S I

Jannan Joulu Kanta-Loimaan kirkossa 8.12.2023

Jannan Joulu Kanta-Loimaan kirkossa 8.12.2023

Jannan Joulu Kanta-Loimaan kirkossa 8.12.2023

Voimakasäänisenä ja sielukkaana tulkitsijana tunnettu Janna lähtee loppuvuodesta Jannan Joulu -kiertueelle! Kanta-Loimaan kirkossa konsertti nähdään perjantaina 8.12.2023.

Konsertissa kuullaan kauneimpia joululauluja Varpunen jouluaamusta Jouluyö juhlayöhön sekä artistin rakastetuimpia omia kappaleita.

“En malta odottaa että pääsen toteuttamaan omat hienot kirkkokonsertit, laulamaan joululauluja sekä tapaamaan yleisöä. Lämpimästi tervetuloa konserttiin!” Janna kertoo.

Jannan taidokkaalle tulkinnalle tunnusomaista ovat herkkyys ja vahvuus, jotka yhdistyvät koskettaviin ja konkreettisiin teksteihin ja voimakkaisiin kertosäkeisiin. Hän on lahjakas laulaja-lauluntekijä sekä pianisti, joka teki suuren läpimurtonsa vuonna 2014 JANNA-albumillaan. Albumi nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja ” SÄ ET OLE HULLU” kappale pysyi radiolistalla huikeat 200 viikkoa nostaen Jannan Suomen suosituimpien artistien joukkoon.

Live-esiintyjänä Janna on karismaattinen, ja hänen valovoimaiset ja vahvat tulkintansa koskettavat iästä riippumatta. Yleisön kestosuosikiksi noussut artisti on saavuttanut peräti 15 kulta- ja platinalevyä, ja hänen kappaleitaan on striimattu yhteensä noin 70 miljoonaa kertaa. Janna on mukana 8. syyskuuta alkaneella Vain Elämää -kaudella.

Ennakkoliput myynnissä osoitteessa www.coregoshop.fi/kuissi

Ennakkolippuja tulossa myyntiin myös Loimaan keilahallille.

Evästeet